Lista stanowisk

Ile zarabia menadżer restauracji?

Moja Płaca - 965 stanowisk, dane o wynagrodzeniach 434 tysięcy osób

Zastanawiasz się, ile zarabiają inni na Twoim stanowisku?

Odbierz indywidualny raport płacowy dopasowany do Ciebie.

Sprawdź, na jaką pensję może liczyć osoba z Twoimi kwalifikacjami.

Dowiedz się, od czego zależy Twoje wynagrodzenie.

Sprawdź już teraz!

Zarobki menadżerów restauracji

Zebrana przez nas liczba ankiet dla stanowiska menadżer restauracji jest za mała do wygenerowania raportu premium.
Raport pojawi się jak tylko zgromadzimy odpowiednie dane.

Dane pochodzą z

Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń

Dołącz do 1 847 645 ankietowanych

Brutto
Netto
4 930 PLN

mediana

25% osób
zarabia mniej
25% osób
zarabia więcej
poniżej rynku
rynkowa
powyżej rynku
3 880 PLN
6 370 PLN

Nie wszyscy zatrudnieni na tym samym stanowisku zarabiają tyle samo. Pensje menadżerów restauracji zależą od czynników takich jak:

staż pracystaż pracy

staż pracy

wykształceniewykształcenie

wykształcenie

wielkość firmywielkość firmy

wielkość firmy

województwowojewództwo

województwo

Porównaj swoje wynagrodzenie do osób o podobnych kwalifikacjach!

Sprawdź, jak są wynagradzani inni na Twoim stanowisku.

Rozkład płci na stanowisku menadżer restauracji

Kobiety

222

Mężczyźni

204

Benefity na stanowisku menadżer restauracji

zniżki na firmowe produkty i usługi

elastyczny czas pracy

telefon komórkowy do użytku prywatnego

Poszukujesz szczegółowych danych o wynagrodzeniach
menadżerów restauracji lub na innych stanowiskach?

Dowiedz się więcej Wykorzystaj kod

Rozkład zarobków na stanowisku menadżer restauracji

Miesięczne wynagrodzenie całkowite (mediana*) na tym stanowisku wynosi 4 930 PLN brutto. Co drugi menadżer restauracji otrzymuje pensję od 3 880 PLN do 6 370 PLN. 25% najgorzej wynagradzanych menadżerów restauracji zarabia poniżej 3 880 PLN brutto. Na zarobki powyżej 6 370 PLN brutto może liczyć grupa 25% najlepiej opłacanych menadżerów restauracji.

Czym zajmuje się menadżer restauracji?

Zadania i obowiązki:

  • zarządzanie pracą restauracji,
  • nadzór nad podległym personelem i koordynowanie jego pracy,
  • monitorowanie zapasów i procesu zakupów,
  • zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta,
  • dbałość o przestrzeganie zasad BHP oraz przepisów sanitarnych w restauracji

Powyższe dane mają charakter orientacyjny i udostępniane są bezpłatnie jedynie do użytku osobistego (niekomercyjnego).
Ich wykorzystywanie w celach komercyjnych (np. doradztwo, granty, ustalanie wynagrodzeń w firmie) wymaga zakupu raportu premium dla wybranego stanowiska. Z aplikacji można również korzystać po wykupeniu dostępu do strefy premium portalu wynagrodzenia.pl bądź uzyskaniu pisemnej zgody Sedlak & Sedlak

Raport powstał w oparciu o dane dla stanowisk: menedżer restauracji, kierownik restauracji, menadżer restauracji.

Nasi respondenci pochodzą z całej Polski. Osoby przekazujące nam dane pracują m.in. w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Szczecinie, Bydgoszczy, Lublinie, Katowicach, Białymstoku, Gdyni, Częstochowie, Radomiu, Sosnowcu, Toruniu, Kielcach, Gliwicach, Zabrzu, Bytomiu, Rzeszowie, Olsztynie, Bielsko-Białej, Tychach, Opolu.

* Mediana - jest to wartość dzieląca wszystkie dane na dwa równe zbiory. Poniżej i powyżej mediany znajduje się dokładnie po 50% zgromadzonych w badaniu wyników. W przypadku badania wynagrodzeń znaczy to, że połowa badanych zarabia poniżej mediany a połowa powyżej.