Lista stanowisk

Ile zarabia menedżer restauracji?

Moja Płaca - 1136 stanowisk, dane o wynagrodzeniach 581 tysięcy osób

Zastanawiasz się, ile zarabiają inni na Twoim stanowisku?

Odbierz indywidualny raport płacowy dopasowany do Ciebie.

Sprawdź, na jaką pensję może liczyć osoba z Twoimi kwalifikacjami.

Dowiedz się, od czego zależy Twoje wynagrodzenie.

Sprawdź już teraz!

Zarobki menedżerów restauracji

Dane pochodzą z

Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń

Dołącz do 2 338 049 ankietowanych

Brutto
Netto
6 150 PLN

mediana

25% osób
zarabia mniej
25% osób
zarabia więcej
poniżej rynku
rynkowa
powyżej rynku
5 020 PLN
7 670 PLN

Nie wszyscy zatrudnieni na tym samym stanowisku zarabiają tyle samo. Pensje menedżerów restauracji zależą od czynników takich jak:

staż pracystaż pracy

staż pracy

wykształceniewykształcenie

wykształcenie

wielkość firmywielkość firmy

wielkość firmy

województwowojewództwo

województwo

Porównaj swoje wynagrodzenie do osób o podobnych kwalifikacjach!

Sprawdź, jak są wynagradzani inni na Twoim stanowisku.

Rozkład płci na stanowisku menedżer restauracji

Kobiety

208

Mężczyźni

162

Benefity na stanowisku menedżer restauracji

zniżki na firmowe produkty i usługi

elastyczny czas pracy

dofinansowanie posiłków

Poszukujesz szczegółowych danych o wynagrodzeniach
menedżerów restauracji lub na innych stanowiskach?

Dowiedz się więcej Wykorzystaj kod

Rozkład zarobków na stanowisku menedżer restauracji

Miesięczne wynagrodzenie całkowite (mediana*) na tym stanowisku wynosi 6 150 PLN brutto. Co drugi menedżer restauracji otrzymuje pensję od 5 020 PLN do 7 670 PLN. 25% najgorzej wynagradzanych menedżerów restauracji zarabia poniżej 5 020 PLN brutto. Na zarobki powyżej 7 670 PLN brutto może liczyć grupa 25% najlepiej opłacanych menedżerów restauracji.

Czym zajmuje się menedżer restauracji?

Zadania i obowiązki:

  • zarządzanie pracą restauracji,
  • nadzór nad podległym personelem i koordynowanie jego pracy,
  • monitorowanie zapasów i procesu zakupów,
  • zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta,
  • dbałość o przestrzeganie zasad BHP oraz przepisów sanitarnych w restauracji

Powyższe dane mają charakter orientacyjny i udostępniane są bezpłatnie jedynie do użytku osobistego (niekomercyjnego).
Ich wykorzystywanie w celach komercyjnych (np. doradztwo, granty, ustalanie wynagrodzeń w firmie) wymaga zakupu raportu premium dla wybranego stanowiska. Z aplikacji można również korzystać po wykupeniu dostępu do strefy premium portalu wynagrodzenia.pl bądź uzyskaniu pisemnej zgody Sedlak & Sedlak

Raport powstał w oparciu o dane dla stanowisk: menedżer restauracji, kierownik restauracji, menadżer restauracji.

Nasi respondenci pochodzą z całej Polski. Osoby przekazujące nam dane pracują m.in. w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Szczecinie, Bydgoszczy, Lublinie, Katowicach, Białymstoku, Gdyni, Częstochowie, Radomiu, Sosnowcu, Toruniu, Kielcach, Gliwicach, Zabrzu, Bytomiu, Rzeszowie, Olsztynie, Bielsko-Białej, Tychach, Opolu.

* Mediana - jest to wartość dzieląca wszystkie dane na dwa równe zbiory. Poniżej i powyżej mediany znajduje się dokładnie po 50% zgromadzonych w badaniu wyników. W przypadku badania wynagrodzeń znaczy to, że połowa badanych zarabia poniżej mediany a połowa powyżej.

Sales Manago